BUDAPEST 1027, JUR√ĀNYI UTCA 5. FSZ. 2. | TEL.1: +36 1 3 379 079 | TEL.2: +36 30 55 25 550 | MOBIL: +36 30 95 23 193

joobfogaszat logo 175px

Vendégkönyv

Albert Péter & Kontha Nelli

színész házaspár

A mindennapokon t√ļl, munk√°nk sor√°n is roppant fontos az eg√©szs√©ges, sz√©p mosoly.
Ennek ŇĎrz√©s√©vel - majd' t√≠z √©ve - a Jo√≥b Fog√°szat dolgoz√≥it b√≠ztuk meg.
√Čs nem csal√≥dtunk! Sz√°munkra a fogorvosi kezel√©s nem stresszhelyzet,hanem bar√°ti tal√°lkoz√≥!

Boros Zolt√°n

sz√≠nmŇĪv√©sz

√Čn k√©rem, egy rossz beteg vagyok. F√°jdalmat nehezen tŇĪrŇĎ, hisztis, √©s k√∂tekedŇĎ pac√°k. De a doktor √ļr precizit√°s√°val, felk√©sz√ľlts√©g√©vel minden kezel√©s alkalm√°val rabul ejt.

Na ezen a helyen nem stresszelek. Aj√°nlom kedves, rettegŇĎ sorst√°rsaimnak!

R√°lik Szilvia

Magyar √Āllami Operah√°z mag√°n√©nekese, a 2004-es √©v √©vhangja

Egy √©nekest a mosolya v√©gigk√≠s√©r a p√°ly√°j√°n. √Čppen ez√©rt olyan fontosak az √°polt, j√≥ szakmai kezekben l√©vŇĎ fogak, mint a technikai gyakorl√°ssal karbantartott hangszalagok. √Čvek √≥ta hozz√°juk j√°rok. Szakmai tud√°suk, megb√≠zhat√≥s√°guk, precizit√°suk alapj√°n megbizonyosodtam arr√≥l, hogy a mosolyom n√°luk van a legjobb kezekben

Oláh Noémi

sz√°llodai manager

Magam is a szolg√°ltat√≥ szektorban dolgoz√≥k√©nt hiszem, hogy egy szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°sa √∂nmag√°ban kev√©s. Ahhoz, hogy egy vend√©g/p√°ciens visszat√©rjen, a kiv√°l√≥ szaktud√°s mellett kell valami plussz. Ezt a plusszt - kedvess√©g, megb√≠zhat√≥s√°g, emp√°tia, precizit√°s - lassan 10 √©ve minden egyes kezel√©s alkalm√°val megkapom a Jo√≥b Fog√°szat dolgoz√≥it√≥l,mindezt kellemes k√∂rnyezetben. J√≥ ide visszat√©rni!

M.-né Szabó Katalin

T√∂bb mint egy √©vtizede Dr. Jo√≥b-F. √Ārp√°d a kezelŇĎ orvosom. Neki k√∂sz√∂nhetem, hogy √ļjra mosolyoghatok, √©s hogy a fogaim rendben vannak.
Fontos számomra, hogy tekintettel van kéréseimre,és a kezelések fájdalommentesek. Csak ajánlani tudom másoknak is kedvessége és megnyugtató viselkedése miatt.

Zuzana Papucsekova

manager

Dr. Jo√≥b Fancsaly √Ārp√°d has been my dentist for more than 3 years and since that I am never afraid of any procedure.
The atmosphere is very friendly, the office is very pleasant. My father and brother had the bridges done by Dr. Jo√≥b, they're very satisfied clients too.

Balogh K√°roly

pedagógus

64 √©ves tan√°r vagyok. 1998-ban egy let√∂rt fogam rendbe hoz√°sa miatt felkerestem a lakhelyem szerint illet√©kes fog√°szatot. Ott kider√ľlt, hogy a
fogam marad√©k√°nak elt√°vol√≠t√°s√°hoz sz√°jseb√©szre lesz sz√ľks√©gem. Az orvos √°ltal aj√°nlott sz√°jseb√©szhez valamilyen okn√°l fogva nem volt igaz√°n bizalmam, ez√©rt tov√°bb keresg√©ltem. √ćgy jutottam el ifjabb Jo√≥b doktorhoz. A doktor √ļr bar√°ts√°gosan fogadott √©s elv√°llalta a mŇĪt√©tet. Ennek sor√°n tapasztaltam meg, hogy nagyon meg√©rtŇĎen √©s embers√©gesen b√°nik a beteg√©vel, ugyanakkor hat√°rozotts√°g√°val meg is nyugtatja a p√°ciens√©t. T√≠z √©ves ismerets√©g√ľnk ut√°n m√°r eg√©szen biztosan, tudom, hogy pozit√≠v emberi tulajdons√°gai √∂r√∂kl√∂ttek, hat√°rozotts√°ga, pedig komoly szakmai hozz√°√©rt√©s√©bŇĎl fakad. Mivel igyekszik megismerni beteg√©t, tudja r√≥lam, hogy k√©t infarktusom √©s egy sz√≠vmŇĪt√©tem volt √©s ezt a kezel√©sekn√©l gondosan figyelembe is veszi. Kifejezetten j√≥l esik, amikor a kezel√©s befejez√©se ut√°n √ļgy k√∂sz√∂n el, hogy: Vigy√°zzon mag√°ra!

Vékony Csilla

√©p√≠t√©svezetŇĎ

"V√©gre egy rendelŇĎ, ahol a beteg nem egy a sok k√∂z√ľl, hanem ŇĎ a BETEG. Az √°rak a mostani k√∂z√©p kateg√≥ri√°ba tartoznak, de a kiszolg√°l√°s sz√≠nvonala, a berendez√©sek, √©s nem utols√≥sorban az orvosok √©s az asszisztensek hozz√°√°ll√°sa √©s szak√©rtelme magasan eur√≥pai sz√≠nvonal f√∂l√∂tt √°llnak. Aj√°nlom mindenkinek, √©s fŇĎleg azoknak akik nem akarnak f√©lni a fogorvosi vizsg√°latt√≥l, mert itt nem kell."

LŇĎrincz Zsolt

kameramann

K√∂zel √∂t √©ve egy j√≥ bar√°tunk aj√°nlotta a Jo√≥b fog√°szatot. Az√≥ta is idej√°runk, pedig k√∂zel 50 km-t kell utaznunk. A kezel√©sek bar√°ti l√©gk√∂rben zajlanak, f√°jdalommentesek, minden k√©rd√©s√ľnkre kiel√©g√≠tŇĎ v√°laszt kapunk. Az orvosok √©s asszisztensek szak√©rtelme magas sz√≠nvonal√ļ, √©s hozz√°√°ll√°suk nagyon pozit√≠v.

Koncz Timea

Szerencs√©s embernek mondhatom magam, mert ritk√°n kell ig√©nybe vennem orvosi ell√°t√°st. IdŇĎnk√©nt felmer√ľlŇĎ eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°imat valamilyen szel√≠d, term√©szetes gy√≥gym√≥ddal orvosolom. Ez al√≥l egyetlen kiv√©tel a fog√°szat, ahol gyakran szorulok seg√≠ts√©gre. Azonban itt is fontos sz√°momra, hogy a lehetŇĎs√©gekhez k√©pest min√©l kevesebb beavatkoz√°ssal √©s min√©l term√©szetesebb m√≥don old√≥djanak meg probl√©m√°im. L√©nyeges az is, hogy megfelelŇĎ szakmai felk√©sz√ľlts√©ggel kezeljenek √©s √ļgy forduljanak fel√©m, hogy √©rezzem azt, hogy nem csak a fogsoromat vizsg√°lj√°k, hanem a hozz√° tartoz√≥ embert is √©szreveszik. √ögy v√©lem, e n√©lk√ľl nem lehets√©ges eredm√©nyes gy√≥gy√≠t√°s.
A Jo√≥b Fog√°szat mindezen elv√°r√°saimnak t√∂k√©letesen megfelel. Az alaposs√°g, k√∂r√ľltekint√©s, odafigyel√©s megnyugtat√≥ sz√°momra √©s bizalmat √©breszt.
K√ľl√∂n√∂sen √∂r√ľl√∂k annak, hogy a rendelŇĎ munkat√°rsai k√©t √©ve a magas szintŇĪ gy√≥gy√≠t√°sra t√∂k√©letesen alkalmas, kellemes hangulat√ļ rendelŇĎben fogadj√°k a panaszokkal hozz√°juk √©rkezŇĎ embereket.Hat √©ve j√°rok ide √©s tapasztalataim alapj√°n ezen okb√≥l is szerencs√©snek √©rzem magam.

Szekeres Zsuzsanna

tanító

Mindig f√©ltem a fog√°szati kezel√©sektŇĎl,de mi√≥ta idej√°rok a f√©lelmeim megszŇĪntek. A kezel√©s f√°jdalommentes,az orvosok t√ľrelmesen v√°laszolnak k√©rd√©seimre. Munk√°juk igen prec√≠z √©s sz√≠nvonalas. Vid√©krŇĎl j√°rok ide ,de ink√°bb v√°llalom az utaz√°st, mert tudom hogy j√≥ kezekben vannak a fogaim. Kisl√°nyom 5 √©ves, ŇĎt is elhoztam, √©s nagyon tetszett neki is a doktor n√©ni.

Giuliano Giulietti

Casteggio (Pavia) - Italia

Dato il folle innalzamento dei prezzi del dentista in Italia, ho seguito il consiglio di un amico residente a Budapest e sono stato presso lo Studio Dentistico Joob di Budapest per effettuare, a piŇĮ riprese, diversi interventi al cavo orale, fra cui anche un impianto ed una apicectomia apicale, eseguita male, precedentemente, in Italia.
Sono stato completamente soddisfatto per le prestazioni ricevute in questo Studio, che puŇą essere raggiunto molto comodamente da qualsiasi punto della cittŇē perchńć ben servito dalla Metropolitana.
E' un ambiente gradevole, il personale della reception molto efficiente e gentile, le assistenti molto capaci ed il Dr. Arpad Joob che mi ha seguito ńć un grandissimo professionista altamente qualificato, bravissimo.
.... ed anche il conto ńć amico! 

GŇĎghn√© Hoffmann Zsuzsanna

pedagógus

Ez az a rendelŇĎ, ahol mindenki mosolyog. Az orvosok, a nŇĎv√©rek √©s m√©g a betegek is! Vil√°gunkban nagyon ritka, ahol ilyen t√ľrelemmel, kedvess√©ggel tal√°lkoztam, √©s ez feloldotta a kezel√©sektŇĎl val√≥ f√©lelmeimet is! Biztons√°gban √©reztem magam az orvosi sz√©kben, f√°jdalom n√©lk√ľl kaptam sz√©p, √ļj fogakat, √ļgyhogy most m√°r t√©nyleg b√°tran mosolyoghatok!

Schreiber Judit

Az √©let minden ter√ľlet√©n ragaszkodom a kiv√°l√≥ minŇĎs√©ghez, a megb√≠zhat√≥s√°ghoz √©s a precizit√°shoz - a fogaim eg√©szs√©g√©t tekintve pedig pl√°ne nem k√∂t√∂k kompromisszumot. A Jo√≥b Fog√°szat szakemberei bebizony√≠tott√°k az elm√ļlt √©vek alatt, hogy erre nincs is sz√ľks√©g. √Ėr√∂m√∂mre szolg√°l, hogy m√°r a v√°rakoz√°s perceit is egy kellemes hangulat√ļ v√°r√≥ban t√∂lthetem.K√ľl√∂n j√≥ pont, hogy a parkol√°s is k√∂nnyed√©n megoldhat√≥ a k√∂zelben l√©vŇĎ, ŇĎrz√∂tt parkol√≥ban.